Qukys0ioscaruo0ntgzr

Hétfői Excel EgyPercesek

Kezdj minden hetet egy új trükkel!

   Előzetes

Ebben a sorozatban minden héten bemutatok neked egy új trükköt, amivel tovább gyorsíthatod az Excelben történő munkavégzésed

Mindössze egy percet rabolok el a hétfőidből, de te a többszörösét fogod megspórolni már az első héten

Ha hasznos volt számodra ne légy önző, a baloldali gombok egyikével könnyedén megoszthatod ismerőseiddel is!


Ha még nem regisztráltál, akkor ezt tedd meg a jobb felső sarokban lévő menüpontban, majd jelentkezz az ingyenes kurzusra


Oktató


Sigér Dávid
Sigér Dávid

A végzettségem pénzügyes, a munkám során mégis egyre közelebb kerültem az IT világához, mivel társosztályok excel folyamatainak az egyszerűsítéséért és automatizálásáért lettem felelős, később a nagyobb projekteknél a pénzügy és IT osztályok közötti közvetítés is a feladataim közé tartozott. Ezeknek a tapasztalatoknak köszönhetően pontosan tudom, hogyan lehet érthető módon megtanítani az Excel szinte végtelen eszköztárát és az eszközök közötti összefüggéseket, alkalmazásuk megfelelő módját.


Számos cégen belüli oktatás tapasztalatával a hátam mögött pontosan tudom, mik az általános gyenge pontok és hogy mennyire fontos az excelben gondolkodás elsajátítása, amiről sokszor megfeledkeznek az oktatók, és csak egy eszközhalmazt mutatnak be, az ezek közötti komplex kapcsolatrendszert elhanyagolva. Az excelben való gondolkodást a VBA tudásom megszerzése közben tudtam tökéletesíteni, de ennek a hasznát már középhaladó szinten is érezni fogod akkor is, ha nem szeretnél eljutni a VBA szintig.


Az exceltanacsado.hu oldal azért született meg, mert szerettem volna, ha magyar nyelven is létrejön egy komplex, alapos excel tudást átadó online kurzus, ami az átlagemberek számára is elérhető áron kapható.

Ha érdekel, hogy konkrétan miben segített a karrierem során ez a tudás, olvass [Tovább...]


Kezdd el most!