Xekesrkxtrqupv7ydbfz

Kezdő Excel Kurzus

az irodában nélkülözhetetlen alaptudás

   Előzetes

Excel Kurzus...azért akadtál el a munkában, mert nem tudtad, hogyan lehet megoldani a problémát excelben?

...kínos volt ugyan, de muszáj volt segítséget kérned kollégádtól, rosszabb esetben a főnöködtől, mert bár tudtad, hogyan kell megoldani a problémát, a technikai megvalósítás mégsem ment?

...azért kellett túlóráznod, mert az excellel “játszottál”, hogy végre azt csinálja, amit kérsz tőle?A Kezdő Excel Kurzus során előre rögzített videós tanangyagok és gyakorló feladatok segítségével, mindössze 10-15 óra befektetéssel te lehetsz az akitől megkérdezik, hogy mi is az az FKERES vagy hogyan készítsenek kimutatást

A Kezdő Excel Kurzus nem csak a teljesen kezdőknek szól, a középhaladó szint alsó szegmenseit is érintve már a kezdő kurzussal is részletekbe menő, a munkád során azonnal hasznosítható tudást kapsz, rengeteg példán begyakorolva


MEGÉRI A BEFEKTETÉST?


Az excel tudásod fejlesztése szó szerint befektetés, a szabadidődet kell befektetned: a Kezdő Excel Kurzus során megtanultakkal (befektetés) néhány héten belül megspórolhatod az excel kurzus elvégzéséhez szükséges időt (haszon)

De képzeld magad a főnököd vagy menedzsered helyébe: van 2-3-10 alkalmazottad és a te főnököd vagy egy ügyfeled hív egy kéréssel, hogy kell neki egy kimutatás, a határidő (mint mindig): tegnap!


Kit választanál? Azt aki bár ügyes, de tudod, hogy azt a programot (legyen akár az excel akár más táblázat/adatkezelő) kevésbé gyorsan, rutinosan tudja használni vagy azt, akinek a „keze alatt füstöl a billentyűzet” és pikk-pakk összerakja a kimutatást, elemzést?


Az év végi értékelésnél és az előléptetésnél kit helyeznél előtérbe? Egy esetleges leépítésnél ki az akit, nem engednél el magad mellől? A kilenc közel hasonló kvalitású alkalmazottad vagy azt, aki mindig kimentett a vészhelyzetben?


Egy átlagos irodai munka során az office alkalmazások, különösen az excel tudás lehet az, ami kiemel a tömegből. Hidd el, saját példámból tudom, hogy ez sok lehetőséget nyithat meg előtted.


Megér ez a tudás maximum 20 órát? Ha nem vagy teljesen kezdő akkor akár egy hétvége alatt is feltúrbózhatod a tudásod.

Ha pedig nincs több órád videók nézésére, akkor kis részletekben, jobban megemésztve is felszedheted az irodai munkához nélkülözhetetlen excel tudást, ugyanis a leghosszabb videó is csak 20 perces, szemben a személyes oktatás többórás etapjaival.


A Kezdő Excel Kurzus ára: 14 990Ft


Az előfizetés tartalma:

  • Kezdő Excel Kurzus
  • Ingyenes tagság a zárt Facebook csoportba
  • 14 napos 'Tanultam valamit' garancia (amennyiben a videók legfeljebb 25%-át nézted meg)

Kezdd el most!Oktató


Sigér Dávid
Sigér Dávid

A végzettségem pénzügyes, a munkám során mégis egyre közelebb kerültem az IT világához, mivel társosztályok excel folyamatainak az egyszerűsítéséért és automatizálásáért lettem felelős, később a nagyobb projekteknél a pénzügy és IT osztályok közötti közvetítés is a feladataim közé tartozott. Ezeknek a tapasztalatoknak köszönhetően pontosan tudom, hogyan lehet érthető módon megtanítani az Excel szinte végtelen eszköztárát és az eszközök közötti összefüggéseket, alkalmazásuk megfelelő módját.


Számos cégen belüli oktatás tapasztalatával a hátam mögött pontosan tudom, mik az általános gyenge pontok és hogy mennyire fontos az excelben gondolkodás elsajátítása, amiről sokszor megfeledkeznek az oktatók, és csak egy eszközhalmazt mutatnak be, az ezek közötti komplex kapcsolatrendszert elhanyagolva. Az excelben való gondolkodást a VBA tudásom megszerzése közben tudtam tökéletesíteni, de ennek a hasznát már középhaladó szinten is érezni fogod akkor is, ha nem szeretnél eljutni a VBA szintig.


Az exceltanacsado.hu oldal azért született meg, mert szerettem volna, ha magyar nyelven is létrejön egy komplex, alapos excel tudást átadó online kurzus, ami az átlagemberek számára is elérhető áron kapható.

Ha érdekel, hogy konkrétan miben segített a karrierem során ez a tudás, olvass [Tovább...]


MIÉRT PONT EZT A KURZUST VÁLASZD?


10 ÓRA VIDEÓ, 10 FELADAT


A Kezdő Excel Kurzus 10 gyakorlófeladatot és 10 órányi videó anyagot tartalmaz, amelynek egy része az elmélet bemutatása, a másik része pedig a feladatok megoldását tartalmazza, tanácsokkal a leghatékonyabb megoldás kiválasztására


ÉLETSZERŰ FELADATOK


Az online excel kurzus során olyan problémákat oldasz meg, amikkel a való életben, a munkád során is találkozni fogsz, de hogy biztosan olyan is legyen közte amivel konkrétan foglalkozol, a zárt csoportban lehetőséged lesz bemutatni a te hétköznapi problémád. Ha elég érdekes, akkor egy videóban fogom megoldani, ami bekerül az ExcelKurzus tananyagába is


GYAKORLATI TUDÁS


A felépítés segít abban, hogy ne csak bemagold, hogy miből áll például egy függvény, hanem tudd, hogy mire használható, milyen szituációkban tudod felhasználni és kombinálni más eszközökkel


EXCELBEN GONDOLKODÁS


A projektek során észrevétlenül rád ragad a strukturált „excelben gondolkodás”, mivel kiemelt szerepet kap a gondolatmenet felépítésének bemutatása az egyes projektek megoldása során


A KURZUS UTÁN


Belépést nyersz egy zárt csoportba, ahol egy egymást segítő közösségnek lehetsz az aktív vagy ha neked az a kényelmesebb, akkor megfigyelő tagja. Itt természetesen én is részt veszek a felmerülő kérdések megválaszolásában, de fő célom, hogy te és a csoporttársaid olyan tudásra tegyetek szert, hogy én már csak büszkén "hátradőlve" figyeljem, hogy melyik megoldásötlet a leghatékonyabb


TANULTAM VALAMIT GARANCIA


A tanultam valamit garancia keretein belül a kurzus teljes vételára visszatérítésre kerül az alábbi feltételek teljesülése esetén:

A kurzusra történő belépéstől (az átutalásod BEÉRKEZÉSÉNEK napjától) maximum 14 nap telt el

A videók maximum 25%-át nézted meg


Ha még több részlet érdekel olvass [Tovább...]

Kezdd el most!Gyakran Ismételt Kérdések


Mikor kezdődik a kurzus?
A kurzus első témaköre 2017. Május 3. szerdán jelenik meg. Innentől kezdve minden héten egy újabb témakör kerül publikálásra. A később csatlakozók számára a korábban megjelent témakörök mindegyike elérhető. lesz.
Hogyan fizethetek?
Jelenleg csak átutalással tudsz fizetni. A "Jelentkezem a kurzusra" feliratra kattintva megjelenik egy adatbekérő kérdőív. Ennek a kitöltése után emailben kapsz egy díjbekérőt és az átutaláshoz szükséges információkat, instrukciókat. Miután az átutalásod megérkezett, elküldöm a számlád és a jelentkezésed véglegesítésre kerül. A sikeres jelentkezésről emailben értesítelek.
Meddig férek hozzá a kurzus anyagaihoz?
Az életre szóló hozzáférés elég jól hangzik? Miután jelentkeztél egy kurzusra, teljes és korlátlan hozzáférést kapsz az adott kurzus anyagaihoz. Ha az oldal bármilyen okból megszűnne, a tananyagokat letölthető formában megkapod.
Mi az a 'Tanultam valamit' garancia?
A tanultam valamit garancia keretein belül a kurzus teljes vételára visszatérítésre kerül az alábbi feltételek teljesülése esetén: • A kurzusra történő belépéstől (az átutalásod BEÉRKEZÉSÉNEK napjától) maximum 14 nap telt el • A videók maximum 25%-át nézted meg Kivétel ez alól a ’Bevezető csomag’ promóció keretein belül regisztráltak, akiknél az egyetlen feltétel, hogy 30 napon belül jelezzék visszatérítési szándékukat
Miről szól ez a kurzus és hol találom a tematikát?
Az ExcelKurzus oldalon lehetőséged lesz Kezdő, Haladó és VBA szinten is tanulnod. A jelenleg elérhető kurzosokat a "Kurzusok" oldalon találod. A részletes tematikát ez a bejegyzés tartalmazza:TEMATIKA.
Miért tanuljak online, nekem való ez?
Az online tanulásnak számos előnye van a tantermi oktatáshoz képest. A legfőbb érvek mellette, a tantermi oktatásnál alacsonyabb ár, a kényelem és az egyéni tanulási tempó. Ha még nem vagy biztos benne, hogy ez neked való olvasd el az online oktatás előnyeit bemutató bejegyzést:ONLINE OKTATÁS ELŐNYEI.
Nem akarok mindent megtanulni, csak ami engem érdekel. Ez lehetséges?
Igen! A kurzusok felépítése lehetővé teszi számodra, hogy csak azokat az elméleti részeket hallgasd végig, amik érdekelnek, újak számodra. Először megkapod a tagolt feladat első részét, ha a megoldást már ismered elég a megoldást megnézned, ha nincs benne számodra új, már mehetsz is a következő feladatra, így csak azokat az elméleti részeket nézed végig, amiket még nem ismersz. A felépítés részletes leírását itt találod:ONLINE MÉGIS SZEMÉLYES.
Kérdezhetek, ha nem értek valamit?
Természetesen igen! A kurzusra való jelentkezéssel automatikusan bekerülsz egy zárt Facebook csoportba, ahol bármilyen kérdést feltehetsz. A csoportban vagy az oktató vagy a már tapasztaltabb csoporttársak fognak neked segíteni. Emellett lehetőséged lesz a videóanyagoknál is kommentben kérdezned. Itt további részleteket találsz a csoportról:ONLINE MÉGIS SZEMÉLYES.

Kezdd el most!Ha úgy érzed, hogy a Kezdő Excel Kurzus nem neked szól, iratkozz fel a Hétfői Excel EgyPercesek videósorozatra, ahol minden héten tanulhatsz egy új trükköt teljesen ingyen!