A kurzust ide kattintva is eléred: Kezdő Excel Kurzus

Ebben a bejegyzésben:

 • A Kezdő Excel Kurzus indulása
 • Miért kapod meg most 50% kedvezménnyel
 • Milyen pénzvisszafizetési garanciát kapsz
 • Mit kell tenned egy 14 990Ft-os ajándékért
 • A regisztráció teljes folyamata

Kezdő Excel Kurzus bevezetése

A kurzus bevezetése során nem egyben, hanem ütemezve kapod meg a teljes modul tudásanyagát. Hetente egy új témakörrel jelentkezem, összesen 6 héten át. Egy-egy témakör közel másfél órányi videó anyagot és gyakorló feladatot tartalmaz megoldással együtt.

Az első témakör megjelenésének időpontja 2017.május 3. (szerda)

Az adott heti témakör megjelenése előtt írásban megkapod a témakör által feldolgozott területeket, így már előre tudsz alkotni egy képet arról, hogy mit fogsz az adott héten megtanulni, milyen új excel eszközökkel bővül a tudástárad.

A jelentkezésed után automatikusan tagja leszel az ExcelTanácsadó zárt Facebook csoportnak, ahol kérdezhetsz tőlem és megoszthatod a tapasztalataidat a csoporttársaidal.

Kedvezmény

A Kezdő Excel Kurzus teljes ára: 14 990 Ft

A bevezetés során az első 50 jelentkező féláron: 7 495 Ft-ért kapja meg a kurzust

Ezzel a kedvezménnyel a köszönetemet szeretném kifejezni feléd, amiért az elsők között vagy aki a bizalmával megtisztel.

Mindössze egy dolgot kérek cserébe, ami az ExcelKurzus hosszútávú felhasználói élményét segíti, hogy egy olyan kurzust kapj, ami ténylegesen sokat tud adni NEKED:

Mivel ez lesz az ExcelKurzus sorozat első (kezdő) részének a bevezetése, így számomra is nagyon fontos a te visszajelzésed: mely részek tetszenek, mi az, ami jól érthető és mi az ami kevésbé. Ezért az 50%-os kedvezményért cserébe csak egy rövid és !őszinte! visszajelzést, értékelést kérek. Ez történhet egy néhány kérdéses kérdőív keretében a kurzus végén, amelyet elküldök neked vagy általad szabadon megfogalmazott formában.

Természetesen a visszajelzéseket nem csak a kurzus végén, hanem tanulás közben is szívesen fogadom.


Kezdő Excel KurzusAjándék

Amellett, hogy most féláron kapod meg a Kezdő Excel Kurzust, kapsz mellé ajándékba az eredeti ár értékben egy kupont.

A kuponod legalább 14 990 Ft-ot ér, amelyet az ExcelKurzus iskola bármely tanfolyamára felhasználhatsz majd.

Hogy lehet egy kupon “legalább 14 990Ft” értékű?

A kupon célja, hogyha a Kezdő Excel Kurzus korai vásárlója vagy, akkor teljesen ingyen tudj majd jelentkezni egy általad választott haladó modulra. Ez azt jelenti, hogyha az általad kiválasztott haladó modul értéke meghaladja a kupon értékét, te akkor is teljesen ingyen fogsz tudni regisztrálni a Haladó Excel Kurzus egy moduljára, így a kuponod értéke (csak) felfelé szabadon tud változni.

Garancia

Az ExcelKurzus-sal az a célom, hogy hasznos tudást adjak át, ami által fejlődhetsz.

Ehhez elengedhetetlen, hogy:

 1. A kurzus logikai felépítése, módszertana illeszkedjen hozzád
 2. Tartalmazzon számodra újdonságot
 3. Ne idegesítsen az oktató puszta megszólalása :)

Ha fentiek közül bármelyik nem teljesül, úgy jogosan érezheted, hogy a kurzus “nem neked való”, nem segít hozzá az elérni kívánt célodhoz. Ebben az esetben az oktatás egy más formája vagy egy másik oktató tud téged a tudáshoz vezető úton végigvezetni.

Bár rendkívül sajnálni fogom, ha így alakul a teljes összeget, amit a kurzusért fizettél visszatérítem neked.

Ez az elővásárlók esetében azt jelenti, hogy a kurzus első témakörének megjelenésétől (nem ugyanaz, mint a vásárlás időpontja) számított 30 napon belül bármikor, indoklás nélkül (a véleményed persze szívesen várom) bármikor visszakérheted az általad befizetett összeget. Az első leckétől számított 30 nap alatt öt témakör kerül publikálásra. Úgy vélem, hogy ennyi idő alatt eldönthető, hogy megfelelő-e számodra a kurzus színvonala.


Kezdő Excel Kurzus


Fizetési módok

Fizetés átutalással

Ez a jelenleg elérhető egyetlen fizetési mód. Amikor regisztrálsz a Kezdő Excel Kurzusra, megjelenik egy adatbekérő oldal, amelyen a számlázáshoz szükséges adatokat kell kitöltened. Ezután kapsz egy emailt a díjbekérővel és az átutaláshoz szükséges információkkal. Az átutalásod beérkezésekor egy emailben értesítelek a kurzusra történt sikeres regisztrációdról.

Bankkártyás fizetés

Jelenleg technikai okok miatt sajnos még nem megoldott a bankkártyás vásárlás (a használt platfrom nem támogatja a magyarországi kifizetéseket). Dolgozom alternatív megoldáson, ám addig csak banki átutalásos formában tudsz fizetni. Megértésed előre is köszönöm!

Hogyan jelentkezhetek

Az alábbi pontokban a regisztrációtól a Kezdő Excel Kurzusra történő jelentkezés lépéseit láthatod:

 1. Regisztrálj az ExcelKurzus iskolába. Erről kapsz egy emailt, amelyben meg kell erősítened a megadott email címed
 2. Válaszd ki a Kezdő Excel Kurzust a "Kurzusok" menüpont alatt
 3. Jelentkezz a Kezdő Excel Kurzusra
 4. Ezután megjelenik egy adatbekérő, amely a számodra kiállított számlához szükséges
 5. Az adataid megadása után kapsz egy emailt a díjbekérővel és az átutaláshoz szükséges instrukciókkal
 6. Miután az átutalásod teljesült a jelentkezésed az Excel Kezdő Kurzusra véglegesítésre kerül, amiről egy megerősítő emailt kapsz

Kezdő Excel Kurzus