Ebben a felvezető posztban szó lesz:

  • Hogyan állnak a kurzus előkészületei
  • Miért érdemes már most regisztrálnod az ExcelKurzus iskolába

Hosszú kihagyás után ismét blog bejegyzéssel jelentkezik az ExcelTanácsadó, ami egy nulladik, előkészítő része lesz egy teljes sorozatnak.

Mint észrevehetted, az oldal nem volt túl aktív a 2017-es év első negyedében, de a háttérben zajlott a munka, amibe most ti is betekintést nyerhettek:

  • A Weboldal megújult, még nem végleges változat, de jelenleg ez az a platform, ami mind a kurzushoz kapcsolódó, mind a bloghoz köthető technikai hátteret a leginkább biztosítani tudja. Mint láthatod, jelenleg egy félkész oldalon található meg a blog, de hamarosan az oldal teljes funkcionalitásában fog pompázni
  • A Blog sorozat ezzel a bejegyzéssel elindul viszont egy merőben más koncepcióban, mint a korábbi bejegyzések (a korábbiakat is megtalálhatjátok itt). A bejegyzések sokkal inkább a háttérről, a kurzushoz kapcsolódó kiegészítő anyagokról fognak szólni. Mivel itthon (legalábbis magyar nyelven) még nem elterjedt, így be szeretném mutatni, hogy mire használható egy online oktató platform, hogyan tudod a leghatékonyabban felhasználni ahhoz, hogy fejleszd a tudásod. Ebbe az irányba terelt az a tapasztalat is, hogy az írott bejegyezésnél a konkrét excel problémák feldolgozására egy videó sokkal alkalmasabb, szemléletesebb így egyben hatékonyabb eszköz is.
  • A Kurzus folyamatosan készül, de, hogy konkrétan milyen felépítést fog követni és milyen témákat fed le a sorozat későbbi részeiből fog kiderülni. Itt a tematika mellett betekintést nyerhetsz abba is, hogy honnan hova juthatsz el és milyen új készségekre tehetsz szert, ha egy adott modul oktatóanyagain végighaladsz.

Hírlevél

Ahhoz, hogy elsőként értesülhess az oldalon lévő tartalmakról érdemes regisztrálnod az ExcelKurzus iskolába. Ehhez mindössze egy email cím megadására van szükség, mégis számos előnnyel jár számodra:

  • A facebook, a halandók számára kifürkészhetetlen módon jeleníti meg a különböző oldalak bejegyzéseit, így, ha biztosan értesülni akarsz az új videókról, akkor a regisztráció a legbiztosabb módja ennek
  • A regisztrációddal egyben beiratkozol egy ingyenes felületre, amelyen rendszeresen rövid tippeket osztok meg veled, főként video formában (részletek hamarosan)
  • Kapsz egy meglepetést, amelyről egyelőre annyit árulok el, hogy a Kezdő Excel Kurzussal kapcsolatos

Fontos: A feliratkozókat nem fogom szétbombázni mindenféle „most azonnal vegyél valamit” jellegű emailekkel, mindössze értesítést fogsz kapni az új bejegyzésekről és videókról, valamint a csak a regisztrált ExcelKurzus tagok számára elérhető ajánlatokról

A regisztrációt az oldal jobb felső sarkában található "Regisztrálok" gombra vagy erre a linkre kattintva - regisztráció - tudod megtenni, amelyhez az email címed és egy jelszót kell megadnod. Ha bármi probléma lépne fel írj az info@exceltanacsado.hu email címre vagy jelezd facebookon az ExcelTanácsadó oldalán.

Felvezetésnek ennyi, hamarosan jön az első rész már több konkrétummal, ha tetszett a bejegyzés oszd meg a bejegyzés felett található gombok egyikével, hogy mások is láthassák